Vaja läheb:
- 1 tassitäis läbipestud tatart
- 2 käetäit beebispinatit
- 200g sampinjone
- 3 spl merevaiku
- 300g hakkliha
- 1 väiksem sibul
- 2 küüslaugu küünt
- lihaüldmaitseainet
- soola
- 3 keskmise suurusega aurutatud punapeeti
- 2 spl majoneesi
Valmistamine:
Pese tatar kuuma veega läbi ning keeda ära. Haki sibul ja seened ning lisa pannile. Pruunista pisut väheses õlis/võis ja lisa hakkliha ning beebispinat, pruunista kuni hakkliha on valmis. Lisa sool ja lihaüldmaitseaine enda maitse järgi. Sega. Kurna tatar ja lisa tatra juurde pannil olev. Sega ning lisa sinna merevaik ja sega uuesti ära. Soovi korral võib lisada ka riivjuustu. Seejärel riivi punapeedid, haki küüslauk, lisa majonees ja sega. Serveeri tatrapasta kõrvale punapeedi-küüslaugusalat.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar