Vaja läheb:
- 1 pakk kanafileed (umbes 500g)
- riivsaia
- 3 muna
- jahu
- 250ml kinoad
- 3 porgandit
- 100g tükeldatud ananassi
- värske kapsas
- hapukoor
- tsilli kaste
Esmalt lõika kanafileest õhukesed viilud. Seejärel löö ühte kaussi lahti kolm muna ja klopi ära, järgmisse kaussi pane riivsai ning viimasesse jahu, millesse sega soolakogus ja pisut pipart enda maitse järgi. Seejärel tambi kanafilee viilud pehmeks. Aseta pann pliidile ja lisa sinna õli. Võta kanafileeviil ja aseta esimesena jahu sisse, seejärel muna sisse ja viimasena riivsaia sisse. Ja jätka nii kõigi kanafilee viiludega. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Keeda kinoa. Puhasta porgandid ja riivi need kaussi, lisa ananassitükid ja sega ära ning valmis. Seejärel haki värske kapsas või kasuta köögikombaini selleks, lisa hapukoor ja sool ning sega. Serveeri kõik koos. Kõrvale sobib tsillikaste.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar