Vaja läheb:
Põhi:
- pool pakki digestive küpsiseid
- 100g võid
- 2 pakki farmi toorjuustu
- 1 klassikaline kodujuust
- 2 banaani
- 2tl vanillisuhkrut
- 2spl valget suhkrut
- terve pakk raffaellosid
- maasikaid (värsked või külmutatud)
- 200g hapukoort
- 1tl suhkrut
- 1spl mõrudat kakaod
- 2 digestive küpsist
Purusta pool pakki digestive küpsiseid kausis ühtlaseks massiks. Sulata või ja lisa küpsisepuru hulka. Näpi segu ühtlaseks massiks. Võta taldrik või vorm ja lisa küpsisemass sellele. Suru küpsisemass ilusaks ringjaks tugevaks põhjaks. Seejärel pane kaussi toorjuust ja kodujuust, lisa suhkrud ja sega ära. Jaga segu pooleks ning esimene pool lisa küpsisepõhjale ja aja laiali, seejärel viiluta banaanid ning lisa koogile. Banaaniviiludele lisa teine kiht toorjuustu ja kodujuustusegu ning aja laiali. Järgmisega lisa koogile äärtesse raffaellod ning keskele maasikad. Nüüd sega kokku hapukoor, kakao ja suhkur, sega ära ja kalla segu maasikate vahele koogi keskele. Purusta küpsised ja lisa küpsisepuru kõige peale. Kook tuleks paariks tunniks külma panna, et maitsed seguneksid ning seejärel võib sööma asuda. Kuna kook on rammus, piisab pisikesest tükist, et isu täis saada.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar