reede, 17. aprill 2015

Pirukas

Soolane ahjupirukas

Vaja läheb:

  • 1 pakk lehttainast
  • pool purki pestot
  • 1 pakk kanasingi kuubiikuid
  • veerand purki päikesekuivatatud tomateid
  • käputäis tilli
  • pool pakki kadaka suitsutatud riivjuustu
  • 1 toores muna

Valmistamine:

Võta 2 lehte tainast ja tee need üheks, rulli taigen õhemaks ja aseta ahjuplaadile või vormi. Keera ääred taignal üles. Võta pesto ja määri see taignale. Lisa kanasingi kuubikud, tükeldatud päikesekuivatatud tomatid, riivjuust ja till. Seejärel võta kaks taignalehte ja tee need jälle üheks, rulli taigen õhemaks ja aseta piruka peale. Näputa ääred pirukal ilusti kinni. Tee peale 4-5 lõiget, klopi lahti muna ja pintselda pealt. Aseta pirukas 180 kraadisesse ahju. Lase küpseda seni kuni pirukas on kuldpruun.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar